søndag den 5. maj 2013

Fantastiske søndag

En af de bedste søndage længe, er nu ved at gå på hæld. Startede dagen ved at mindstemanden kom trissende klokken 5.30. Kravlede op i smørhullet mellem mor og far, og lagde sig heldigvis straks til at sove. En halv time senere kom Viola ind, og dér lå vi så alle fire og boblede en lille time mere. Så hyggeligt!

Endelig en dag helt til klokken 07, hvilken må siges at være luxsus... jaaa, vi er dér hvor vi anser "bare til klokken 7", som længe! ("NU-er-vi-ikke-så-langt-fra-den-dag-hvor-at-de-starter-med-at-sove-længe-vel? Please sig ja! HA! HA!).

Klokken 09-dut befandt vi os I Silvan, efter granitskærver til vores nye bålplads, som vi skulle hjem og lave. Vejret var fantastisk, så jakkerne røg hurtigt. Rappedulle og Dante hjalp til, og hyggede i stor stil, mens vi (ok, mest farmand knoklede).

Vi har været i tvivl om, hvor at bålstedet skulle placeres. Forhave vs. Baghave? Øst vs. vest? Stor terrasse vs. lille terrasse? Valget faldt på baghaven, øst og tæt på den lille terrasse, som vi gerne vil bruge meget mere.

Pauser, skal der til, når man knokler så hårdt. Farmor og farfar kom forbi med lækker jordbærtærte, som vi jo selvfølgelig ikke kunne takke nej til.

Af nogle gamle terrassebrædder, som sådan en tømrermand da selvfølge har liggende, lavede Alek et  læhegn :)  Det blev rigtig godt. Et hyggerum i haven... Uhh, så skal der kun lidt ekstrahygge på terrassen og ved bålstedet i form af blomsterfyldte krukker  og et par siddepladser ved bålet (der tænkes så det knager. Ha Ha!). Glæder mig helt vildt til, at tilbage utallige hyggetimer i vores nye krog.

Har taget et hav af billeder fra dagen i dag - vores fantastiske søndag. Fangeleg i haven, cykling på terrassen, gemmeleg, flere timers hygge med naboernes børn og kager ind over plankeværket (Hurra for søde genboer!). Vi er så heldige, at der bor mange jævnaldrene børn på vejen. Så her er næsten altid en af lege med.

Klokken 20:0-dut, var begge børn i drømmeland, og lur mig om de ikke sover til over klokken 07 i morgen... det er jo mandag, og hvorfor bryde traditionen?!! (Grr!!)
Ingen kommentarer:

Send en kommentar