onsdag den 3. april 2013

Uhh, var der nogen der sagde SOL?!

Vejret i dag har været deejligt! Nu dufter det så småt af forår. Jeg lukker mine øjne, tænker ikke på weekendvejrets udsigter (Aghh!!!) og lader solen kærtegne mine kinder.

Jeg nyder at se, og høre, ungerne lege i haven. Sidder på min allerførste Mor-dags-gave, min elskede gyngesofa. Fik den, da Viola var bare 3 måneder. Her 5 år efter, er det stadig mit yndlings sted at sidde, på terrassen.

Dens originale farve var træfarvet. Siden fik den en brun bejdse og endelig, for nu snart to år siden, malede jeg den sort. Det er klart den farve, som har tjent "gyng-gangen", som vi ynder at kalde den herhjemme, bedst.

Malingen er fra Jem & Fix til kun 119 kr. for en bøtte. En enkel bøtte er nok til at male hele "gyng-gangen". Børnenes legehus er malet med samme maling (og farve). Ligeledes én bøtte til hele huset.

Tipoldemor-tæppet, Hay og Ikea puderne blev luftet i dag

"Taget" (en sejldug) røg i sommers. Skal dog ha lavet et nyt aftageligt tag, da det er rart at have mulighed for at sidde lidt i skygge, på de allervarmeste sommerdage (Hvis vi da får dem igen :) )

Da jeg mildes talt er håbløs med nål og tråd, staser jeg på at kunne finde en sød og dygtig kreaperson, som kan lokkes til at sy et nyt tag - sig endelig til, hvis det er DIG :) :)

"Gyng gang" Det er altid sjovt at give sin moar en gyngetur Legehuset, som er gået fra at være hvidt til lyseblåt og nu til sort.
Husets lille terrasse er malet lysegrå.
Det aflange genbrugsvindue giver ekstra lys i det lille hus 

Nu hvor at huset er fint udvendigt, skal det også have en tur indvendigt. Har planer om at sætte hyldebeklædning på væggene som tapet. En billig og nem løsning. Gulvet skal også shines op. Tænker en maling eller linoleum 

Håndtaget er fra BAHNE 
Håndtag fra BAHNE

3 kommentarer:

 1. Hvor ser det dejligt ud.
  Ved du hvor "gyng-gangen" blev købt i sin tid?

  Monica

  SvarSlet
  Svar
  1. ja, den er fra BILKA og en del af deres "ORØ2 serie. Desværre kan jeg ikke finde den på deres hjemmeside, men jeg så den så sent som i sommers i deres butik (Hundige).

   Normalpris ca.900 kr. Vi var heldige, at få den til 600 kr. da den var på tilbud den dag Alessandro købte den :)

   Kh. Tina

   Slet
  2. "ORØ" serie skulle der stå :)

   Slet