onsdag den 10. april 2013

Entré makeover

Havde gennem et stykke tid leget med tanken om, at gøre vores entré bredere. Overvejede at skippe badekaret for at inddrage en del af det tilstødende gæstebadeværelse, men blev enige om at lade det være, da dét ellers ville blive meget småt.

Vi valgte i stedet at skippe den vægflap, som ikke var røget under sidste renovering af huset tilbage i 2008. Skufferne var super til gear, som vi sjældent brugte. Vanter, som vi ikke kunne leve uden, huer som fyldte og regnbukser, som vi alligevel ikke fik brugt.

En lørdag nat opstod idéen om at skippe væggen, og søndag morgen gik vi i krig. Ja, her er ikke langt fra idé til handling. Det gik legende let - lige indtil, at der dukkede mursten op, som Alessandro lykkeligt havde glemt alt om... ups! Så fra at være et lille formiddagsprojekt, tog det nu det meste af søndagen.

I bryggerset havde vi selvfølgelig en ekstra pakke gulv, troede vi! Da vi havde søgt højt og lavt efter gulvpakken, kunne vi konstatere at vi skulle have fat i nyt gulv.

Da det var  umuligt at ramme det nuværende gulv 100%, valgte vi at se på gulvtæppe.
Havde tænkt på sisal, men blev frarådet det, da det skulle være svært at rengøre, samt at der nemt kunne komme skjolder på tæppet.

Vi fandt et andet tæppe, som i strukturen minder meget om sisal. Dette skulle være nemt at rengøre.
Fik det til 39 kr. pr. m2, da det var 2. sortering. Vi har været meget heldige, da der kun var en enkel vævfejl i tæppet. Ovenikøbet et sted, som alligevel skulle skæres væk.

Entréen ligger i forlængelse af vores fordelingsgang, så de to sammenhængende rum, skulle gerne "spille sammen". Det er lykkedes ok. Har dog en forfærdelig trang til at lave noget ved fordelingsgangen. Ved bare endnu ikke helt hvad. Har lyst til at gøre noget vildt til trods for, at entréen nu, er ret rolig. Mon ikke at vi alligevel kan få de to rum til at spille sammen?

Ja, herhjemme fødes der et nyt projekt, så snart et er færdiggjort. Kender I det? :)

Her kan I se entréen før. Drengene går til den


Efter:
Spejl og Hukit stol loppefund. Print: Sofie Børsting. Rammer: Netto 25 kr. styk.
Tæppe: Tæppeland Glostrup 39 kr. pr. m2. Knager: Muuto (lagersalg). Knager: Knaxx. Radiatorskjuler: hjemmelavet.

6 kommentarer:

 1. Wow hvor er det blevet super flot. Sejt bare lige at hoppe ud i det. Og så fik de to print jo den helt rigtige plads ;o)

  SvarSlet
 2. Det ser godt ud! Spejlet er bare fint og også dine nye billeder. Kh Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Er også selv ret glad for spejlet, som nu tager sig meget bedre ud :)

   Slet
 3. Wow, hvor er I bare effektive Tina! Det er blevet super flot! - Jeg har også indkøbt boligmagasinet, for at få fingre i S.B.-trykket - "desværre" er der jo kun et med, når man ikke er abonnent ;). Hvad gør I så i forhold til opbevaringsplads :)? Knus Marie (Bang)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, vi har et stort skab i mellemgangen, hvor der efter en hurtig mugen ud, var meget plads til div. opbevaring :D
   Øv, at der ikke var 2 print med.
   Kh. Tina

   Slet