mandag den 25. marts 2013

One down - two to go, men vi hygger os!

Hvert år pynter vi en påskegren. I år ingen undtagelse. Farverne varierer.
I år hærsker den traditionelle påskegule farve grenen, såvel rundt omkring i det lille hjem.

De søde glimmerkyllinger, har jeg lavet før. På forunderlig vis var de alle forsvundet, da jeg skulle have dem frem for gemmerne. Kyllingerne faldt jeg over på Denises´s vidunderlige blog   *herligheder . En af mine absolute yndlings! Hun har også en fin lille shop, som bestemt også er et besøg værd.

Alessandro, har først fri fra torsdag, og børnehaven lukket, så mor her står for underholdningen de næste par dage. Det kan godt gå hen og blive lidt af en øhmm "udfordring". Kender I det? (please sig ja!) ;)

I dag, har vi fået ordnet pas til Dante, og fået ny cykelhjelm til Rappedulle. En tur i Rødovre Centret, blev det også til. Her spiste vi is, hilste på selveste Fætter BR og fik købt nogle sjove "bølje-sakse".

"Bang-bang-du-er-død!". Skydevåbner er det seneste hit. Her Villads´første af slagsen. Købt med blandede følelser. Fjollet I know, men jeg fik det sgu en smule "skidt", da han sad der i vognen og begyndte at pløkke samtlige besøgende, og Fætter BR, ned i RC.

"Nej, ned med den pistol, Villads!". Forsøgte (forsøgte!) at lave en aftale med ham, som hed, at han kun måtte skyde folk, hvis de havde sagt ja til hans leg. "Skat, skyd gulvet- er det ikke bare SUPERspændende?!!".   Fik straks "Har-du-spist-søm-mor?-blikket", så det endte med, at pistolen fik "time out".  Som I kan se nedenfor, så skulle pistolen selvfølgelig være med, da der skulle klippes påskepynt.


Glimmerkyllinger og pynteæg af fimoler. Hængt i silkebånd fra Søsterne Grene til "ingen penge" (4 kr. pr. rulle).Æg, lavet i fimo-ler. Så nemt, at Viola 5 år (næsten) helt selv, lavede disse

Fimo-ler, 19 kr. pr. pakke, købt i Panduro Hobby, rullet ud med kagerulle. Æg skåret ud efter papirform (havde desværre ingen ægge-ustiks-forme), stjerner udstukket (findes det ord?? ;)  )  med stjerne-udstik.  Navn skrevet med kniv. Bagt i ovn i 30 min på 110 grader. Herefter klippet pæne, inden at de "hærdede" helt

"Licens til klip"  ;)


 Dejlige unger <3 One down - two to go, men vi hygger os!

1 kommentar:

  1. Ha ha, kender præcis sådan en tur, min søn kan være på samme måde. Sidst han var sådan var på en restaurant, nøj pædagog moderen var glad for der ingen forældre hørte mig ;-)

    SvarSlet